Smaken 20 ml drankjes

Contactgegevens

Drank - Bedankjes België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor 
Drank - Bedankjes Nederland
Veghel
tf  +31 (0)413 - 353 169
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 4 gasten en geen leden online

blog: Ontdek de DrankBedankjes mogelijkheden!

Kleine flesjes drank die zich moeten onderscheiden in de grote markt van alcoholische dranken. De flessen sterk alcoholische dranken die u bijvoorbeeld terug kunt vinden in de Kerstpakketten, of als relatiegeschenk aan bepaalde goede klanten.

Wij bieden u drank aan die geschikt is voor al uw klanten >18 jaar. Drank met iets extra's, alcoholische drank in kleine 20 ml flesjes met als extra..... een eigen etiket als reclame en promotie!
Want u weet.......... drank gebruikt als reclame en promotie zorgt dat u zeker over de tong gaat!

ONS UNIEKE DRANKBEDANKJE

Om over de tong te gaan met uw reclame en promotie hebben wij voor u een klein flesje drank met eigen etiket, UW EIGEN ETIKET.
Een natuurlijk drankje, echte likeur en brandewijn van 16% alcohol tot wel 40% alcohol.

Ontdek de uitgebreide promotie en reclame mogelijkheden van onze Drank Bedankjes,
zowel voor zakelijke - als particuliere doeleinden.

  • een klein flesje drank met uw eigen etiket,
  • een klein flesje drank als reclame drankje tijdens reclamecampagne,
  • een klein flesje drank als promotie drankje voor uw bedrijfsnaam of produkt,
  • een klein flesje drank als bedank drankje en drank bedankje bij een huwelijk, verjaardag, geboorte, communiefeest, 12,5 jarig of 25 jarig huwelijksfeest,
  • een klein flesje drank als jubileum drankje bij een 25 jarig of 40 jarig bestaan van uw bedrijf, of 100 jarig bestaan!
  • een klein flesje drank als give away drankje op de beurs. een klein mini flesje drank als welkomstdrankje in uw hotel of bread & breakfast.
  • een klein flesje drank als ....ontdek zelf uw mogelijkheden, misschien wel als een netwerk drankje op de netwerkborrel?

 

Ons Drank Bedankje vindt zijn weg in de zakelijke markt en de particuliere markt. Ook voor u? Gaat u ook de mogelijkheden ontdekken van Drank Bedankjes?

Zakelijke doeleinden: Bedrijfsfeesten, Beurs en beursbezoek, Horeca Hotel, Bed & Breakfast, Pension, Café, Bar, Evenement, Apres-ski parties, Feesten en Partijen, enz.

Particuliere doeleinden: Alle feesten en partijen voor bijvoorbeeld Huwelijk, Geboorte, Babyborrel, Babyshower, Verjaardag, Verloving, Bruiloft, Trouw, 12,5 jarig huwelijksfeest, 25 jarig bruiloftsfeest, 50 jaar...de Abraham en Sara verjaardag, enz.

Bij gebruik van onze kleine flesjes drank met een eigen etiket krijgt u kleine drankjes die indruk maken. Kleine flesjes drank die over de tong gaan. Mini drankjes met eigen etiket die niet groot maar wel groots zijn. Miniatuurdrankjes die sterk zijn, DrankBedankjes de sterkste!

 terug naar BLOG hoofdpagina

 

Drank Bedankjes België, #1 als u zeker over de tong wilt gaan met uw reclame en promotie.

Drank Bedankjes België, #1 in vloeibare reclame en promotie.

NATUURLIJK  dé DrankBedankjes.